fbpx

Ik ben FABRIEK – Renate van Neerven

Ik ben Renate van Neerven, 47 jaar en sinds 3 jaar sport ik bij Victor en Chantal. Mijn man is snel na mij ook aangehaakt omdat ik zo enthousiast was. Sinds 5 jaar werk ik als zzper. Ik ben gespecialiseerd in het effectief inzetten van talent en werk als interim Recruiter, Business Coach en geef ik Insights Discovery (team-)trainingen.

Ik heb heel mijn carrière veel in de auto of op kantoor gezeten met o.a. veel rugpijnen als gevolg. Bij Crossfit Fabriek respecteert ieder het niveau waarop je sport en houdt de coach nauwgezet je techniek bij. Elke dag een andere training en de afwisseling in de Workouts zorgt ervoor dat het steeds blijft uitdagen en ik nog steeds elke week mijn agenda erop aanpas.

Sinds ik 3x per week Crossfit heb ik geen rugpijnen meer. Sinds vorig jaar ben ik gaan wakeboarden, iets wat ik door het crossfitten anders echt niet had kunnen doen. Mijn doel is ooit nog 1 chest to bar te kunnen als ik 50 ben, maar dan moet ik nog wat meer oefenen …en 1 ding is zeker: dat gaat me lukken!!