fbpx

Actie Coronavirus

Wij helpen jou, jij helpt ons.

80% van de coronapatiënten op de IC kampt met overgewicht. Behoor jij tot deze risicogroep? Ga dan niet acuut starten met een zogenaamd crashdieet. Er kan dan een voedingspatroon ontstaan met een tekort aan voedingsstoffen, waardoor je immuunsysteem nog verder wordt aangetast. Overgewicht los je niet in een dag op. Het is een langdurig proces waarbij je eet- en leefpatronen dient te veranderen. Dit is niet makkelijk in een quarantaineperiode.

Wel is duidelijk dat een gezonde leefstijl cruciaal is op het moment dat je getroffen wordt door ziekte of ongeval. Je lichamelijke fitheid kan het verschil maken. Soms zelfs tussen leven en dood.

Dit geldt voor alle mensen. Niet alleen het vetpercentage is een pijler voor je gezondheid, ook botdichtheid, flexibiliteit, bloeddruk, spiermassa e.d. dragen daaraan bij.

Het is tijd voor verandering en wij gaan je helpen!!

Sluit nu een abonnement af bij CrossFit Fabriek, zodat je een stok achter de deur hebt zodra deze crisis voorbij is. Als motivatie ontvang jij van ons gratis de introductiecursus + een gratis intakegesprek bij onze voedingscoach.

Samen zijn we sterker.

Deze actie is geldig voor iedereen, ongeacht je doelstellingen!!!

Voorwaarden:
Betaal nu 2 maanden vooraf en ontvang van ons gratis de introductiecursus ter waarde van €45,-. Plus een gratis intakegesprek bij onze voedingscoach.
Deze actie geldt voor abonnementen vanaf 2 x per week.
De introductiecursus dient voltooid te zijn alvorens je abonnement geactiveerd wordt (binnen 4 weken na aankoop).
Daarna is het abonnement per maand opzegbaar. Betalingen gaan maandelijks per automatische incasso.
Deze actie geldt van 1 april t/m 1 juni (starten met de introductiecursus kan pas ná opheffing van de opgelegde restricties van de overheid).
Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Aanmeldformulier