fbpx

HANG IN THERE

Sinds januari dit jaar zijn ze gevestigd in Mierlo. De Crossfit Fabriek van Victor en zijn vrouw Chantal. Een prachtig mooie en vooral ruime locatie waar in groepsverband getraind kan worden. Deze groepen zijn nooit groter dan 12 personen zodat de coach aandacht heeft voor alle deelnemers. Iedereen traint op zijn eigen niveau en de leeftijden lopen uiteen van 18 tot 80 jaar. Sinds ook zij hun deuren hebben moeten sluiten verzinnen ze van allerlei leuke online oefeningen en challenges om hun leden actief door deze periode heen te helpen.

Chantal: ‘Sport is zeker in deze bizarre tijd belangrijk voor lichaam en geest. Ondanks dat hier binnen meer ruimte is dan in een supermarkt mogen we nog niet open. Gelukkig kunnen we met de huidige versoepeling een deel van onze activiteiten in de buitenlucht hervatten en dat geeft een heerlijke energie die we voorlopige goed kunnen gebruiken.’

Ik heb de afgelopen weken inmiddels 30 ondernemers gefotografeerd die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Nu een aantal maatregelen zijn versoepeld zijn er gelukkig weer wat bedrijven aan de slag. Toch zijn er nog steeds een hoop ondernemers die voorlopig nog niet kunnen beginnen. Daarom ga ik door tot ik er 40 heb gefotografeerd. Inmiddels heb ik die laatste 10 ook gepland staan de komende weken. Ik doe dit kosteloos want ik wil graag iets geven. Samen staan we sterk!

Bron: Imaging people
Foto: Leonie Voets | Imaging people

Aanmeldformulier