Ik ben FABRIEK – Jeroen Sijpestein

Mijn naam is Jeroen Sijpestein, ik ben 48 jaar en de rivieren overgestoken naar Hellimond voor mijn grote liefde, Brendie! Een echte import Brabander dus. Samen hebben wij 4 kids, een drukke en dolle boel.

Ik werk dit jaar alweer 20 jaar bij Adecco Group Nederland, momenteel in de rol van Time Capture & Billing Specialist. Samen met de klant processen inregelen rondom de verloning en facturatie en dit proces intern dan weer borgen binnen de eigen organisatie, super leuk!

Ik heb vroeger altijd veel gesport (judo, hockey, windsurfen, hardlopen, snowboarden), maar de laatste jaren werd dit wel steeds minder. Via een collega van Brendie, oud Fabriek lid Melvin, in aanraking gekomen met de Crossfit Fabriek en samen een proefles genomen bij Vic en Chantal, ook nog eens de oude buurtjes van Brendie. We waren direct verkocht, al was de spierpijn door heel mijn lijf wel even een dingetje zeg maar.. Ik wist van een heleboel spieren het bestaan niet af, die hadden een hele lange winterslaap gehouden.

Je wordt met Crossfit echt uitgedaagd, je moet soms heel diep gaan! Maar juist doordat je dit met elkaar doet, een ieder op zijn/haar eigen niveau, dat schept een band. Je sleept elkaar over de moeilijke momenten heen, er is een enorme saamhorigheid! En dit alles onder de bezielende en enthousiaste leiding van de kundige coaches. Ik had helemaal niets met een sportschool, maar Crossfit is echt totaal iets anders, dit kun je niet met elkaar vergelijken. Ik raad iedereen aan eens een kijkje te komen nemen, laat je verrassen, het is echt leuk!

Naast de fitheid die Crossfit mij geeft, is het ook voor het koppie heel goed. Uit je comfortzone stappen, keer op keer je grenzen verleggen, niets is onmogelijk. En dat samen met een onwijs leuke groep mensen, wat wil je nog meer!

‘Don’t be afraid to fail, be afraid not to try’