fbpx

start-up

In deze kennismaking van 90 minuten gaat men actief aan de slag met de diverse ‘workout’ structuren en bewegingsvormen die veelal voorkomen in een CrossFit les. Deze les is bedoeld om de deelnemer basiskennis en de daarbij horende handvaten te geven om met een goed verdeelde aandacht te kunnen deelnemen aan onze reguliere lessen. Tevens worden er onderwerpen besproken die ervoor zorgen dat de deelnemer goed inzicht krijgt in de filosofie en werkwijze van CrossFit Fabriek.

Deze les is verplicht voor iedereen die wil starten met CrossFit bij CrossFit Fabriek. Om een goede indruk van de aspirant CrossFitter te krijgen en deze van goede coaching te voorzien is het aantal deelnemers aan deze lessen beperkt tot maximaal 5 personen.

Via het onderstaande rooster kun je direct een ‘Start-up’ plannen. Gebruik de pijltjes om naar een dinsdag of donderdag naar keuze te gaan en op de betreffende Start-up activiteit te klikken. Volg daarna de instructies. Na betaling ben je verzekerd van deelname aan de Start-up les. Na betaling is restitutie van in de vorm van valuta of lestegoed NIET mogelijk. Bij afname van een maandabonnement binnen 1 maand na het volgen van de start-up les wordt €15,- in mindering gebracht.