HEt Team

Victor

Eigenaar / Trainer

Richt zich vooral op CrossFit en Olympische gewichthef lessen. Ook Mobilisatie, Kettlebell training en Endurance zijn onderdeel van zijn expertise. Eindverantwoordelijke voor programmering en levering van maatwerk.

’Als klein ventje was ik altijd bezig met fietsen en ik heb er dan ook menig versleten. In de puberteit vond ik mijn heil in atletiek, met name crossloop was echt mijn ding. Naast CrossFit zit ik ook regelmatig op de mountainbike.

In CrossFit merk ik dat mijn vroegere hobby’s nu nog steeds zijn vruchten afwerpen. Endurance en bodyweight oefeningen zijn me op het lijf geschreven. Super leuk om te constateren dat ondanks ik richting de 50 loop, nog menig jonkie achter me laat. Mijn doel bij CrossFit Fabriek is om mensen, in alle soorten en maten, te helpen om inzicht krijgen in fitheid. In de ruimste zin van het woord zodat ze optimaal functioneel en onafhankelijk van het leven kunnen genieten.’

Chantal

Eigenaar / Trainer

Richt zich vooral op CrossFit lessen en  PowerMama Fabriek. Het coördineren van oa: In/externe activiteiten, teambuildingsessies, bedrijfsuitjes. Verantwoordelijk voor communicatie en social-media. Aanspreekpunt voor media en evenementen.

‘CrossFit heeft mijn leven totaal veranderd. Via mijn man Victor kwam ik in contact met CrossFit. Het was liefde op het eerste gezicht en het heeft me vele nieuwe inzichten gegeven.’

‘CrossFit is voor mij een ware verrijking: mijn zuurstof, zowel lichamelijk als mentaal.’

‘Tegenwoordig draait ons leven voor een groot deel uit CrossFit, onze box en alles wat daaraan gelinkt is. Ik kan ontzettend veel energie halen uit de succes verhalen van “mijn” PowerMama’s, de waardering van onze leden omdat we ze weten te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De trots die ik zelf voel als atleet bij het behalen van een persoonlijk succes, dàt is wat ik iedereen wil laten ervaren. Trots draagt bij aan het fundament van zelfvertrouwen. En als je dat eenmaal ervaren hebt, wordt sporten echt leuk!

Daan

Trainer

Richt zich vooral op CrossFit training en programmeren. Onder het dak van Fabriek ben ik zowel bezig met het geven van CrossFit lessen als het programma in elkaar zetten wat dagelijks gedraaid wordt bij Fabriek.

Daarnaast ben ik bezig met mijn eigen onderneming: “fit at your level”. Mijn dagelijkse gang van zaken bestaat voornamelijk uit personal training geven. Dit doe ik aan verschillende soorten doelgroepen met verschillende doelstellingen. Van recreatief aan je fitheid werken, tot competitief trainen. Andere bezigheden zijn het verzorgen van sportmassages en het volgen van een studie fysiotherapie op hogeschool THIM.

Na vele jaren atletiek te hebben gedaan in mijn jeugd, besloot ik na de middelbare school de sportkant op te gaan. Toen ik van de Sportacademie af kwam in 2014, ben ik gestart met CrossFit. Via deze weg heb ik Victor en Chantal leren kennen. Ik ben vervolgens NASM (personal trainers opleiding) gaan doen en heb me vooral met CrossFit bezig gehouden. Toen in 2016 Victor en Chantal “CrossFit Fabriek” opende, kwam daar een mooie
 samenwerking uit!

Door onze verschillende disciplines zijn we op persoonlijk en sportief gebied een goede aanvulling op elkaar. En hierdoor kunnen we voor onze klanten een breed pakket aanbieden!

Johan

trainer

Richt zich vooral op de CrossFit lessen, proef en Start-up lessen. Daarnaast assisteert hij bij CrossFit lessen en community gerelateerde evenementen.

‘Wist ik dit maar 20 jaar eerder, dan deed ik dit nu al 20 jaar… Dàt hoor ik me vaak zeggen.

Het is nu ruim 8 jaar geleden dat ik met CrossFit in aanraking kwam. Ik was destijds direct overtuigd dat dit voor mij persoonlijk dè sport der sporten is.
Ook ik heb verschillende sportcarrières achter de rug. Voetbal, kickboksen, judo en gewichtheffen. Daarna mij heil gezocht in de reguliere fitness maar ondanks de discipline die ik daar in had mistte ik toch een stukje uitdaging. Totdat iemand mij attendeerde op CrossFit. Ik was gelijk verkocht.

Al heel snel wilde ik meer weten over deze veelzijdige sport en besloot dan ook om mijn Level 1 diploma te gaan halen. Niet zozeer om als trainer aan de gang te gaan maar meer om kennis te vergaren.
Victor en Chantal, stelden mij in de gelegenheid om mee te draaien in de introductie lessen, proeflessen en reguliere lessen. Ik vind dat heerlijk om te doen.

Daarnaast train ik zelf ook nog zoveel mogelijk. Ik ben dan inmiddels de 50 jaar gepasseerd maar door de flexibiliteit van de sport weerhoudt mij dat niet om er het maximale uit te halen. Dat geeft echt een kick!

desiree

Assistent trainer

Richt zich vooral op het assisteren bij CrossFit lessen, proeflessen, Start-up en community gerelateerde evenementen.
 
‘Van jongs af aan, heb ik redelijk wat aan sport gedaan, wedstrijdzwemmen, taekwondo, dansen etc, maar was vooral een echt voetbalmeisje. Na dit altijd op redelijk niveau te hebben gedaan zowel op het veld als in de zaal, moest ik in 2014 door tijdgebrek, een paar stappen terug doen in niveau en ging de lol er helaas beetje bij beetje vanaf. 
 
Toen ik in 2016 in aanraking kwam met CrossFit heb ik een proefles aangevraagd bij de Fabriek. Door de leuke gevarieerde training en vooral ook het enthousiasme van Chantal, had ik mijn nieuwe sportuitdaging gevonden. Ik begon met 2 keer in de week CrossFit en de combinatie met voetbal , maar vanaf 2018 heb ik volledig de switch gemaakt naar CrossFit. Nu train ik meestal 5 dagen per week. Ik was al snel verslaafd aan alles wat bij deze sport hoort;
•Het boeken van progressie waardoor je steeds weer iets sterker, sneller of beter bent.( Ineens iets kunnen wat je ooit voor onmogelijk hielt. )
•Tijdens de training denken,”waarom doe ik dit mezelf aan”, en toch elke keer er weer staan.
•Zelfs de 24/7, 365 dagen spierpijn, blauwe plekken, eelt en kapotte handen.
•Maar vooral de community die bij de Fabriek hoort. Een super leuke, gevarieerde groep mensen, die ieder op eigen niveau elke keer het beste uit zichzelf weten te halen.

mandy

assistent Trainer

Richt zich vooral op het assisteren bij CrossFit lessen, proeflessen, Start-up en community gerelateerde evenementen.

Ik ben al een flink aantal jaren te vinden in de CrossFit Fabriek.

In het dagelijkse leven ben ik ben werkzaam bij Drie-Essen. Ik geef daar zwemles en ben mede verantwoordelijke voor locatie Beek en Donk en Mierlo. Mijn hobby kun je denk ik al wel raden als ik zeg dat ik minimaal 4 dagen in de week bij de Fabriek te vinden ben. Verder wandel ik veel met de hond, hebben we veel gezellige avonden met vrienden en hou ik ervan om creatief bezig te zijn.

 

Ik heb heel veel sporten beoefend. Paardrijden, turnen, zwemmen, handbal, dansen, voetbal en fitness. Helaas kon ik een sport nooit lang volhouden. Ik raakte verveeld door de eentonigheid. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken naar iets uitdagends. Tot op het moment dat ik CrossFit voorbij zag komen. Ik wist niet eens dat het bestond. Ik ben op onderzoek uitgegaan en kwam bij de Fabriek terecht welke toen nog gevestigd was in Helmond. Na een proefles bij Chantal was ik direct verkocht. Ik begon met 1 keer in de week maar dat werd al snel onbeperkt. Ik vond het zo leuk om elke keer een andere workout te doen, elke keer een ander doel voor je zelf te stellen en de vooruitgang te zien in je lichaam en mindset. 

sylvia

assistent trainer

Richt zich vooral op het assisteren bij CrossFit en gewichthef lessen, proeflessen, Start-up en community gerelateerde evenementen.

Ik ben opgegroeid in Groningen, vanuit Groningen ben ik naar Utrecht verhuisd om de studie Diergeneeskunde te volgen. Ik raakte bevriend met Brabantse medestudenten, via hen leerde ik mijn vriend kennen en ben ik naar Helmond verhuisd. Hij gaf mij het advies om eens mee te gaan naar zijn CrossFit box..

Na een introductie les bij Crossfit Fabriek was ik verkocht, deze sport gaf mij de variatie en uitdaging waar ik naar zocht. Binnen CrossFit komen de onderdelen van het Olympisch gewichtheffen regelmatig terug. Ik ontdekte hierdoor mijn passie voor het gewichtheffen en inmiddels ligt mijn focus als sporter volledig bij deze sport. 

Hoewel CrossFit workouts meestal individueel worden uitgevoerd, heerst er tijdens de lessen toch de sfeer van een teamsport. Dat vind ik het mooie aan CrossFit.

Vragen? neem contact met ons op