fbpx

HEt Team

Victor

Eigenaar / Trainer

Richt zich vooral op CrossFit en Olympische gewichthef lessen. Ook Mobilisatie, Kettlebell training en Endurence zijn onderdeel van zijn expertise. Eindverantwoordelijke voor programmering en levering van maatwerk.

Als klein ventje was ik altijd bezig met fietsen en ik heb er dan ook menig versleten. In de puberteit vond ik mijn heil in atletiek, met name crossloop was echt mijn ding. Naast CrossFit zit ik ook regelmatig op de mountainbike.

In CrossFit merk ik dat mijn vroegere hobby’s nu nog steeds zijn vruchten afwerpen. Endurance en bodyweight oefeningen zijn me op het lijf geschreven. Super leuk om te constateren dat ik met mijn 45 jaar nog menig jonkie achter me laat. Mijn doel bij CrossFit Fabriek is om mensen, in alle soorten en maten, te helpen om inzicht krijgen in fitheid. In de ruimste zin van het woord zodat ze optimaal functioneel en onafhankelijk van het leven kunnen genieten.’

Chantal

Eigenaar / Trainer

Richt zich vooral op proeflessen, Start-up en het PowerMama Programma. Het coördineren van oa: In/externe activiteiten, teambuildingsessies, bedrijfsuitjes. Verantwoordelijk voor communicatie en social-media. Aanspreekpunt voor media en evenementen.

‘CrossFit heeft mijn leven totaal veranderd. Via mijn man Victor kwam ik in contact met CrossFit. Het was liefde op het eerste gezicht en het heeft me vele nieuwe inzichten gegeven.’

‘Tegenwoordig draait ons leven voor een groot deel om CrossFit, onze box en alles wat daaraan gelinkt is. CrossFit is voor mij een ware verrijking: mijn zuurstof, zowel lichamelijk als mentaal. Tegenwoordig ervaar ik regelmatig een trots gevoel voor mezelf en onze atleten. Dát wil ik graag aan iedereen doorgeven!’

Daan

Trainer / Masseur

Richt zich vooral op personal training en programmeren. Onder het dak van Fabriek ben ik vooral bezig met mijn eigen onderneming: “fit at your level”. Mijn dagelijkse gang van zaken bestaat dan voornamelijk ook uit personal training geven. Dit doe ik aan verschillende soorten doelgroepen met verschillende doelstellingen. Van recreatief aan je fitheid werken, tot competief trainen. Daarlangs verzorg ik sportmassages, geef ik CrossFit les en hou ik me bezig met de programmering.

Na vele jaren Atletiek te hebben gedaan in mijn jeugd, besloot ik na de middelbare school de sportkant op te gaan. Toen ik van de Sportacademie af kwam in 2014, ben ik gestart met CrossFit. Via deze weg heb ik Victor, Chantal en Stephen leren kennen. Ik ben vervolgens NASM (personal trainers opleiding) gaan doen en heb me vooral met CrossFit bezig gehouden. Toen in 2016 Victor en Chantal “CrossFit Fabriek” opende, kwam daar een mooie samenwerking uit!

Door onze verschillende disciplines zijn we op persoonlijk en sportief gebied een goede aanvulling op elkaar. En hierdoor kunnen we voor onze klanten een breed pakket aanbieden!

Danique

Assistent trainer

Eleiko strenght coach level 1.
Richt zich vooral op Olypmisch gewichtheffen en overall coaching ‘Van kleins af aan ben ik al bezig met sport, in mijn jongere jaren heb ik geturnd tot mijn 15de. Daarna ben ik gaan voetballen. Op 18 jarige leeftijd ben ik bij defensie gaan werken waar sport een belangrijk deel uitmaakt in de wekelijkse bezigheden. Tijdens een uizending in 2016 kwam ik in aanraking met CrossFit en was ik meteen verkocht.

Eenmaal terug in Nederland hoorde ik over CrossFit Fabriek vlak bij mijn woonplaats, daar maakte ik kennis met het Olympisch gewichtheffen. Ik was er dagelijks te vinden en kon mijzelf niet meer weg denken uit de Fabriek. Al snel bleek ik aanleg te hebben voor het gewichtheffen en stelde ik mezelf een doel: mijn eerste wedstrijd.
En…, ik wist mij te kwalificeren voor het NK2018 en daar won ik de titel NLD Kampioen 90+ kg categorie.

Om niet alleen zelf beter te worden als atleet maar ook zodat ik andere atleten kan laten zien hoe leuk gewichtheffen is, heb ik besloten om in Mei 2018 mijn ‘Eleiko level 1 strenght coach’ te halen.

Niet alleen het functioneel trainen vind ik erg leuk aan Crossfit  maar vooral ook de community die er omheen is.. Iedereen die enthousiast bezig is met bewegen en fit zijn, worden of blijven. Mensen die elkaar aanmoedigen en daarmee motiveren om net dat ene stapje extra te zetten… Ik wordt er vrolijk van!´

Johan

Assistent trainer

Richt zich vooral op het assisteren bij CrossFit lessen, proeflessen, Start-up en community gerelateerde evenementen.

‘Wist ik dit maar 20 jaar eerder, dan deed ik dit nu al 20 jaar… Dàt hoor ik me vaak zeggen.

Het is nu ongeveer 6 jaar geleden dat ik met Crossfit in aanraking kwam. Ik was destijds direct overtuigd dat dit voor mij persoonlijk dè sport der sporten is.
Ook ik heb verschillende sportcarrières achter de rug. Voetbal, kickboksen, judo en gewichtheffen. Daarna mij heil gezocht in de reguliere fitness maar ondanks de discipline die ik daar in had mistte ik toch een stukje uitdaging. Totdat iemand mij attendeerde op CrossFit. Ik was gelijk verkocht.

Al heel snel wilde ik meer weten over deze veelzijdige sport en besloot dan ook om mijn Level 1 diploma te gaan halen. Niet zozeer om als trainer aan de gang te gaan maar meer om kennis te vergaren.
Victor en Chantal, stelden mij in de gelegenheid om mee te draaien in de introductie lessen, proeflessen en reguliere lessen. Ik vind dat heerlijk om te doen.

Daarnaast train ik zelf ook nog zoveel mogelijk. Ik ben dan inmiddels al bijna 50 jaar maar door de flexibiliteit van de sport weerhoudt mij dat niet om er het maximale uit te halen. Dat geeft echt een kick!

Crossfit is voor mij meer als alleen een sport. Het is een manier van leven geworden. Het is zoveel meer dan alleen “wodjes” doen. Werken aan een fit lichaam en geest, wederzijds respect maar vooral, plezier maken met elkaar.  Dàt vind ik het aller belangrijkste.’

Noortje

Voedingscoach

Met mijn achtergrond als gezondheidswetenschapper ben ik fulltime projectleider van gezondheid -en vitaliteit gerelateerde projecten. Daarnaast heb ik een passie voor voeding en sport.

In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid met vrienden en vriendinnen, uiteraard hoort daar een hapje en een drankje bij! Verder maak ik graag verre reizen en sinds een paar jaar ben ik een aantal keer per week met veel plezier in de CrossFit fabriek te vinden.

CrossFit zorgt er voor dat ik telkens weer word uitgedaagd. Progressie maken door o.a. oefeningen zwaarder uit te voeren, meer herhalingen, sneller of met een betere techniek. De combinatie van CrossFit, bewust bezig zijn met mijn voeding én blijven genieten van alle gezelligheid hebben er de afgelopen periode voor gezorgd ik een balans heb gevonden die past bij mijn leefstijl. Ik zit letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel! Chantal, Victor en Daan geven mij nu de mogelijkheid om mijn passie voor voeding ook over te brengen op andere leden van de fabriek. Een super leuke uitdaging!

Ik vind het gaaf om te zien waar toe je lichaam in staat is en welke invloed voeding heeft op de rest je lichaam. Ieder lichaam is anders en ieder mens heeft specifieke behoefte. Ik help mensen graag op basis van mijn eigen ervaringen bij het vinden van een leefstijl die past, bij wie je bent en wat je op dit moment in je leven belangrijk vindt. Geen dieet, gewoon net iets anders!

Vragen? neem contact met ons op