Samenwerkingen

Orangefit

Al sinds 2014, schudt Orangefit de wereld van shakes op met future-proof plantaardige formules die van gezond leven een feestje maken. 

Orangefit is volledig plant-based. We gebruiken ingrediënten waar je lichaam goed op reageert én van profiteert. We gaan altijd tot het gaatje om smaken en formules te perfectioneren, ook als dat een jaar duurt. Orangefit heeft het beste met je voor. Bij ons hoef je geen labels te checken.

We nemen je gezondheid serieus en zetten altijd een stap extra om je de beste kwaliteit en service te garanderen. Onze producten worden regelmatig getipt door diëtisten, voedingsdeskundigen en zelfs dokters.  Met ons merk willen we huidige en volgende generaties laten zien hoe je het maximale uit jezelf kan halen. En eerlijk is eerlijk, meer plantaardig is ook beter voor de planeet.

RX Pursuit

Jouw ultieme bestemming voor CrossFit-accessoires! Bij RX Pursuit staan we klaar om CrossFit-deelnemers van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige producten, waaronder onze topper ‘RXpursuit Ultra Sticky Fingerless Grips. Onze missie is om jou te ondersteunen bij het bereiken van je fitnessdoelen met de beste uitrusting die er is. Of je nu een beginnende atleet bent of een doorgewinterde CrossFitter, bij RX Pursuit vind je precies wat je nodig hebt om je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Let’s pursue greatness together!

B2B - Champ voor werkgevers/bedrijfssport

Champ voor bedrijven
Partner in sport en werkvitaliteit voor medewerkers

Champ brengt mensen in beweging. We maken vitaliteit toegankelijk, samen met ons netwerk van meer dan 4.500 sportlocaties door heel Nederland. Van padel tot programma’s voor hardlopers en van fitness tot fietstochten. Naast inspanning, is er ook veel aanbod in ontspanning, en kunnen we rittenkaarten, abonnementen en losse lessen aanbieden met tot wel 50% collectiviteitsvoordeel.

Om tot meer beweging te komen, moeten medewerkers lekker in hun vel zitten. Voordelig sporten kan daarbij helpen, maar juist ook op het inspireren en informeren over thema’s als voeding, slaap en ontspanning denken wij mee. Zo houden medewerkers meer energie over en krijgen ze vanzelf zin om in beweging te komen. 

Meer weten over vitaliteit op maat voor jouw organisatie? https://www.champ.nl/werkvitaliteit 

Fysiotherapie de Jong

Onze praktijk heeft drie vestigingen, twee in Eindhoven en één in Helmond (Brandevoort).

Het team bestaat uit acht fysiotherapeuten met allen verschillende specialisaties.
We zijn altijd op zoek naar de “plus” bovenop het natuurlijke herstel. Ofwel: onze behandeling of begeleiding moet altijd iets toevoegen aan het herstel. Soms is alleen uitleg, advies en verder even afwachten dus ook een optie. 

Naast de fysiotherapeuten bestaat het team uit een receptioniste/administratief medewerkers, een praktijkmanager en twee fitness trainers.
We hebben passie voor mensen en zorgen met elkaar voor een vriendelijke, ongedwongen sfeer. We willen goed luisteren, duidelijke uitleg geven en transparant zijn in onze werkwijze.

Geen wachtlijst
Fysiotherapie de Jong werkt zonder wachtlijst. We streven ernaar om jou binnen twee werkdagen na aanmelding te kunnen helpen. Wanneer je een acuut probleem hebt, kunnen we nog dezelfde dag starten met de behandeling. Je afspraak zal ingepland worden bij een fysiotherapeut die kennis en ervaring heeft op het gebied van jouw specifieke klacht.