fbpx

crossfit fabriek

Fabriek staat garant voor kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen legt eenieder die wil starten met CrossFit een ‘Start-up’ af. Fabriek maakt zelf de programmering afgestemd op het niveau van het lopende ledenbestand. Zodat leden die met gepaste regelmaat deelnemen aan de CrossFit lessen ook meetbare vooruitgang ondervinden. In de CrossFit lessen worden deelnemers gestimuleerd om de uitgevoerde activiteiten goed te ‘loggen’ in een speciale app voor CrossFit. “Meten is weten” en dit draagt bij aan het effectief benutten van trainingsmomenten en daarmee het vergroten van de resultaten. Goed coachen van de deelnemers hangt samen met het aantal personen per les. Bij CrossFit Fabriek zijn er maximaal 12 personen toegestaan. Alleen dan heeft een coach aandacht voor alle deelnemers, zo kan deze een correctie, tip of compliment geven en indien nodig een alternatieve oefening aanreiken.

CrossFit Fabriek biedt een podium voor recreanten waarbij het ‘niveau’ van fitheid niet relevant is. Een klein percentage van de leden is geïnteresseerd in CrossFit competitie, voor deze leden worden er op verschillende momenten in een kalenderjaar kwalificatie- evenementen georganiseerd.

Nieuwsgierig?

De gratis proefles is bedoeld als kennismaking van CrossFit, waarbij sporten op hoge intensiteit in de vorm van ‘small group training’ ervaren wordt. In deze les is een volwaardige CrossFit structuur toegepast. Of ga direct aan de slag met de Start-up, waarna je kan doorstromen in de reguliere lessen.