crossfit

Functioneel trainen

Hoe vaak hoor je niet dat mensen de sportschool saai vinden worden en daardoor minder vaak gaan trainen? Wij willen onze leden bevrijden van deze saaie routine.

De eerste vraag die mensen vaak aan ons stellen als zij binnen komen is; waar zijn alle apparaten? Die zijn er dus niet! Hier gebruik je jouw lichaam als apparaat om functionele bewegingen te maken die vaak gecombineerd worden met vrije gewichten zoals halters, dumbells, kettlebells, turnringen, zandzakken, touwen, etc. Door de constante variatie in combinaties van oefeningen, bereiken we optimale algehele lichamelijke progressie. 

Er zit een atleet in iedereen! Door fysieke uitdagingen helpen we je om jouw vaardigheden te verbeteren en jouw lijf gezonder, sterker en functioneel inzetbaar te maken.  

Fabriek staat garant voor kwaliteit

Om dit te kunnen waarborgen legt eenieder die wil starten met CrossFit een ‘Start-up’ af. Fabriek maakt zelf de programmering afgestemd op het niveau van het lopende ledenbestand. Zodat leden die met gepaste regelmaat deelnemen aan de CrossFit lessen ook meetbare vooruitgang ondervinden. In de CrossFit lessen worden deelnemers gestimuleerd om de uitgevoerde activiteiten goed te ‘loggen’ in een speciale app voor CrossFit. ‘Meten is weten’ en dit draagt bij aan het effectief benutten van trainingsmomenten en daarmee het vergroten van de resultaten.

Goed coachen van de deelnemers hangt samen met het aantal personen per les. Bij CrossFit Fabriek zijn er maximaal 12 personen toegestaan. Zo heeft een coach aandacht voor alle deelnemers, en kan deze een correctie, tip of compliment geven en indien nodig een alternatieve oefening aanreiken.