fbpx

crossfit fabriek

CrossFit Fabriek is anders dan de meeste sport- en fitnesscentra. De eerste vraag die mensen vaak aan ons stellen als zij binnen komen is; waar zijn alle apparaten? Die zijn er dus niet! Hier gebruik je jouw lichaam als apparaat om functionele bewegingen te maken die vaak gecombineerd worden met vrije gewichten zoals halters, dumbells, kettlebells, turnringen, zandzakken, touwen, etc. Deze combinaties zullen vele malen effectiever zijn dan 30 minuten op de crosstrainer of 3 x 12 herhalingen biceps curl.

We don’t use machines, we build them!

Hoe vaak hoor je niet dat mensen de sportschool saai vinden worden en daardoor minder vaak gaan trainen? Wij willen onze leden bevrijden van deze saaie routine.

Er zit een atleet in iedereen! Door fysieke uitdagingen helpen we je om jouw vaardigheden te verbeteren en jouw lijf gezonder en sterker te maken, makkelijker Dit zorgt ervoor dat je het leven makkelijker aankunt, je fitter en minder ziek bent.

Fabriek staat garant voor kwaliteit.
Om dit te kunnen waarborgen legt eenieder die wil starten met CrossFit een ‘Start-up’ af. Fabriek maakt zelf de programmering afgestemd op het niveau van het lopende ledenbestand. Zodat leden die met gepaste regelmaat deelnemen aan de CrossFit lessen ook meetbare vooruitgang ondervinden. In de CrossFit lessen worden deelnemers gestimuleerd om de uitgevoerde activiteiten goed te ‘loggen’ in een speciale app voor CrossFit. “Meten is weten” en dit draagt bij aan het effectief benutten van trainingsmomenten en daarmee het vergroten van de resultaten.

Goed coachen van de deelnemers hangt samen met het aantal personen per les. Bij CrossFit Fabriek zijn er maximaal 12 personen toegestaan. Alleen dan heeft een coach aandacht voor alle deelnemers, zo kan deze een correctie, tip of compliment geven en indien nodig een alternatieve oefening aanreiken.

CrossFit Fabriek biedt een podium voor recreanten waarbij het ‘niveau’ van fitheid niet relevant is. Een klein percentage van de leden is geïnteresseerd in CrossFit competitie, voor deze leden worden er op verschillende momenten in een kalenderjaar kwalificatie- evenementen georganiseerd.