Duurzame inzetbaarheid binnen het bedrijfsleven

Dit begrip heeft voor vele zich als jeukwoord ontwikkeld. Wat is het nu concreet? Zoals Fabriek het ziet, heeft duurzame inzetbaarheid als doel, een daadwerkelijke beweging te ontwikkelen welke leidt naar werk te blijven doen dat past. 

Uw onderneming en CrossFit bij Fabriek zorgt voor een verrassende combinatie met een onderbouwde aanpak. 

Alles draait om balans. Zo zijn gezondheid, vakkennis, vaardigheden en motivatie de hoofdpijlers van ons welbevinden. Algemeen bekent is dat sporten en bewegen bijdragen aan je goed voelen en goed presteren. CrossFit gaat daarin een stapje verder, het heeft namelijk als eigenschap tevens de vitaliteit te vergroten. Door het speciaal ontworpen trainingsprogramma worden deelnemers getest en re-test, gemotiveerd en gecoacht op bewegingsleer. Deelnemers krijgen inzicht in de persoonlijke valkuilen en kwaliteiten, ze leren wat doorzettingsvermogen is maar ook waar de eigen grenzen liggen. Daardoor kun je stellen dat CrossFit een ‘allroud’ trainingsprogramma is welke bijdraagt aan de weerbaarheid van de deelnemer op zowel fysiek als mentaal vlak. 

Bij Fabriek kun je CrossFit inzetten als onderdeel van een compleet plan, onderdeel van de bedrijfsfilosofie of als onderdeel van secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Als uw werknemers vol vertrouwen het werk aankunnen dan profiteert de onderneming en de privésituatie hier direct van.

Wil je graag een keer sparren over wat CrossFit bij Fabriek voor uw onderneming kan betekenen neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.