Fitness Geldrop

Bij Fabriek haal je het beste uit je sportmoment. Het trainen in groepsverband kent vele voordelen, de groepsdynamiek en teamgeest laat deelnemers net dat extra stapje zetten. De sfeer en gezelligheid zorgen ervoor dat het sportmoment als een sociale activiteit ervaren wordt. De kwaliteit van Fabriek maakt het mogelijk dat binnen deze small group training, de persoonlijke begeleiding ten alle tijden prioriteit heeft. De individuele sporter traint altijd op zijn of haar eigen level, ongeacht het niveau, de leeftijd of de sekse van de sporter (zoals bij personal training).

Waarom functioneel fitnessen in Geldrop?

Een dag zo optimaal mogelijk beleven, ongeacht het huidige fysieke gestel. Dit is essentieel voor de beleving van kwaliteit van leven, op korte termijn en ook voor de verdere toekomst. Denk bijvoorbeeld aan vandaag lekker ravotten met je kinderen en op 70-jarige leeftijd nog met 2 boodschappentassen de trap op kunnen lopen. Het is zaak om bewegingen te maken waar mensen voor zijn gemaakt: rennen, springen, duwen, gooien, klimmen, tillen en trekken. Deze bewegingen zijn fundamenteel voor deze kwaliteit.

Is CrossFit Fabriek in Geldrop-Mierlo een vereniging of een club?

CrossFit is een merknaam die men alleen mag hanteren als aan de licentievoorwaarden
voldaan wordt. Denk hierbij aan scholing en een jaarlijkse fee. Deze vorm van affiliatie wordt door de leden ook wel ‘de box’ genoemd. De nevenactiviteiten (jaarlijkse BBQ, toernooi, sport met je kinderen, nieuwjaarsborrel en bring a friend) zorgen voor mooie gesprekken, humor en vriendschappen. Hierdoor is net als in het verenigingsleven, het gevoel van community erg sterk.

Nieuwsgierig?

Wil jij zonder inschrijfgelden of langlopende abonnementen maar met de kwaliteit van gecertificeerde coaches/ personal trainers verantwoord fitnessen in Geldrop-Mierlo? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles.