Ik ben FABRIEK – Belia

Hi,
Mijn naam is Belia ben getrouwd met Henny en heb twee prachtige kinderen en geweldige schoondochter en schoonzoon.
Op mijn 14e ben ik op dansles gegaan met mijn vriendin en als enige kreeg ik de feeling van de dans te pakken en ben door gegaan. En ja, je gelooft het of niet, daar kwam ik Henny op dansles tegen, en samen gingen we met dansen verder op hoog niveau in het latijns Amerikaans. In 1989 werden we NL kampioen. Wat geweldig was dit!

Ook gaven we samen dansles en hebben we in 2007 het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Veel mensen konden niet geloven dat we als stel samen werken. Toch is het echt zo, en gaat prima hoor!
In mijn jeugd jaren heb ik aan vele sporten gedaan zoals, latijns Amerikaans, Zumba, aerobic, squas, turnen, hardlopen, kan het niet meer verzinnen maar veel. Sinds twee en half jaar ben ik bij de Crossfit fabriek bij Victor en Chantal, prachtig en meelevend stel. Dit ging ik doen om sterker te worden( oa van mijn kipfilétjes af te komen) . En voor het hardlopen sterker te worden. Kreeg bij Chantal de proefles en was meteen verkocht, leuke spontane vrouw en de klik was er meteen.

Vorig jaar heb ik een hersen operatie ondergaan en ben in mei dit jaar weer begonnen. Ben echt zo fijn opgevangen door Victor en Chantal en letten ook heel goed op hoe het met je gaat. Het is voor mij een stapje terug maar dank zij hun kan ik weer aan mijn kracht werken. Dit is voor mij de motivatie om door te gaan met Crossfit. Deze twee hebben echt hart voor de zaak!!

Super blij dat ik deze keuze gemaakt heb en raad het ook iedereen aan mocht je aan je kracht willen werken en sterker worden.

Ga voor Crossfit fabriek!