Ik ben FABRIEK – Eleni

Ik ben Eleni Chirmpos, 23 jaar en ik woon samen met mijn vriend Koen in Helmond. Ik ben werkzaam als operatieassistente in het Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen.
Vroeger heb ik voor een lange tijd aan wedstrijdzwemmen gedaan. Hiermee ben ik destijds gestopt omdat het lastiger werd om het te combineren met school. Vanaf toen heb ik vooral fitnessclubs gesponsord. Ik had de discipline en de motivatie niet om erheen te gaan, maar mijn abonnement opzeggen deed ik ook niet “want op maandag zou ik echt weer gaan sporten…” Daarnaast voelde ik me nooit heel erg op mijn gemak in de sportschool. 
Totdat ik het op een gegeven moment zat was en echt weer iets van sport wilde gaan doen. Alleen wist ik niet wat. Via mijn vriend, die zelf ook bij fabriek sport, ben ik in aanraking gekomen met Crossfit. Ik ben toen meteen begonnen met het volgen van de introductie lessen en inmiddels sport ik er iets meer dan twee jaar. Ik sport gemiddeld vier keer per week en dit doe ik met veel plezier. Het leuke aan Crossfit vind ik dat iedereen op zijn of haar eigen niveau te werk kan gaan. Door de goede begeleiding en adviezen van de coaches merk je ook dat je progressie maakt en dat motiveert heel erg. Ook geven zij soms net dat zetje waardoor je dingen doet waarvan je zelf dacht dat je ze niet zou kunnen. Na iedere Crossfit les ga ik weer met een voldaan gevoel naar huis en neem ik alle blauwe plekken, spierpijn en kapotte handen voor lief?.