Ik ben FABRIEK – Estelle

Ik ben Estelle Bijnen. Ik ben 47 jaar en bijna 20 jaar samen met Mathijs en samen hebben we 1 zoon.
Voorheen was ik professioneel poolbiljarter en reisde ik de wereld rond om grote toernooien te spelen. Nu speel ik uitsluitend nog teamcompetitie in Duitsland samen met Mathijs. 

Daarnaast crossfit ik drie keer per week en hebben we samen 3 paardjes waar we lekker recreatief de bossen mee afstruinen. We zijn gek op uitdagingen, reizen en genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft. Waarom ik dan toch ergens anders sport en ook nog eens in Mierlo terwijl er dichterbij huis ook aanbieders zijn zul je je afvragen. Nou dat kan ik je vertellen, ik vind het superknap dat mensen in fitnessclubs de discipline op kunnen brengen om te komen en ook daadwerkelijk wat te doen i.p.v. alleen wind maken. Ik ben/was zo’n type wat het echt nodig heeft om een afspraak te maken en daadwerkelijk te komen, het community gevoel nodig heeft, aangestuurd te worden en het liefst van tevoren niet weet wat voor een workout we gaan doen. Want stel je voor dat ik het niet leuk vind ……dan zou dat zomaar een reden kunnen zijn om niet te gaan. Waarom Mierlo? We kennen Victor en Chantal al een hele poos en zij zijn echt begaan met hun leden en hebben de kennis en knowhow om veilig te kunnen crossfitten bij elke lichamelijke gesteldheid. Ik kan dus geen uitweg meer verzinnen om niet te hoeven gaan, want aanpassingen in trainingen zijn altijd te bedenken.

CrossFit is voor mij buiten fysieke inspanning ook een mentale uitlaatklep, even los van de dagelijkse hectiek.Met mooie mensen om je heen, humor en de juiste mindset kom je echt weer tot jezelf.