Ik ben FABRIEK – Frank Dijkmans

Mijn naam is Frank Dijkmans, 31 jaar en woonachtig is Someren-Eind samen met mijn vriendin Maartje.

In het dagelijks leven ben ik accountmanager bij Koffiemax waarbij ik bedrijven probeer te voorzien van de lekkerste koffie van Nederland!

3.5 jaar geleden kwam ik via mijn vriendin in aanraking met CrossFit. Ik was al enkele jaren gestopt met voetbal en deed geen actieve sport meer (behalve bier drinken in de kroeg, ook een soort van sport…). Hier wordt je echter niet fitter van, en aangezien ik merkte dat het tijd was om weer te gaan sporten, raadde mijn vriendin CrossFit aan. Ik nam een proefles en was direct verkocht!

Door samen met ‘soortgelijken’ je fysieke grens op zoeken, voel je jezelf zoveel fitter en sterker dat het verslavend werkt.

CrossFit heeft me fitheid gegeven wat ik iedereen wil laten ervaren. Ook zie je je fysiek veranderen. Of je nu wilt afvallen of juist je spieren wilt ontwikkelen, het kan allemaal. Doordat het een combinatie is van verschillende onderdelen van fitness gaat het nooit vervelen. De leuke, kundige coaches en medesporters maken het ook nog eens een ontzettend leuk en gezellig gebeuren waardoor het niet meer weg te denken is uit mijn leven.

Het menselijke lichaam is tot ontzettend veel in staat als je zelf maar wilt. Gaat niet, bestaat niet!