Ik ben FABRIEK – Alex

Ik ben Alex Karsmakers, getrouwd met Lars en samen hebben we drie kinderen. 

Al heel mijn leven sport ik graag! Dat begon met zwemmen, tennis en voetbal. Op latere leeftijd ben ik meer gaan hardlopen en wielrennen/mountainbiken. Ik merk dat met kleine kinderen het moeilijk is om tijd te vinden om te sporten. Langere fietsritten zaten er dus niet meer in. Lars begon vorig jaar met CrossFit in een andere box, was razend enthousiast en heeft mij gestimuleerd om het ook te proberen. 

Via mijn collega Kimberley ben ik bij de CrossFit Fabriek terecht gekomen toen ik zwanger was van ons derde kindje.

Ik heb eerst het Core restore programma  en daarna een aantal Power mama lessen gevolgd. De specialistische begeleiding van Chantal rondom de zwangerschap is echt geweldig en kan ik iedereen aanraden! 

Uiteindelijk vond ik CrossFit zo leuk, en de sfeer bij de CrossFit Fabriek zo goed dat ik ben blijven plakken in Mierlo ondanks dat er andere mogelijkheden dichterbij mijn woonplaats zijn. 

Vooral de afwisseling en de uitdagingen van elke workout vind ik heerlijk. Het is zo leuk om te zien en voelen dat je sterker wordt, dat maakt het dagelijkse leven met kleine kids wat makkelijker en geeft zelfvertrouwen!

Groetjes Alex