Ik ben FABRIEK – Eva

Ik ben Eva van Sluijs, 30 jaar en ik woon in Helmond samen met mijn vriend Rick, mijn zoontje David (3) en dochtertje Roos (1). Ik werk op de marketing & communicatie afdeling van ROC Ter AA en sinds vorige maand heb ik ook mijn diploma tot kindervoedingscoach behaald.

Ik sport nu een jaar bij Crossfit Fabriek. Ik ben na mijn tweede zwangerschap begonnen bij PowerMama, omdat ik goede begeleiding wilde. Ik was zo enthousiast over de aanpak van Chantal, dat ik besloot bij Crossfit Fabriek te blijven.

Sporten is voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken. Het gezinsleven met kleine kindjes is vaak hectisch, maar na een avond sporten ben ik weer helemaal opgeladen. Als kind was ik niet echt sportief, ik vond bij de gym alles maar eng. En bij de tennisles liet ik alle ballen aan mij voorbijgaan, want rennen dat vond ik niks. Tien jaar geleden ontdekte ik het hardlopen. Dat was leuk voor een tijdje, maar ik wilde ook graag sterker worden.
En nu? Nu vertel ik twee keer in de week vol trots wat ik nu weer heb geleerd. Touwklimmen, handstand push-ups…

Er zijn genoeg sportscholen dichter in de buurt voor mij, maar bij Crossfit Fabriek voel ik me echt op mijn plek, krijg ik goede begeleiding, word ik steeds een beetje sterker en is het ook nog eens heel gezellig!