Ik ben FABRIEK – Frank

Mijn naam is Frank Verbon, ik ben 52 jaar, 21 jaar getrouwd met Betty en we hebben drie kinderen. Ook zijn we al een aantal keren opa en oma.

Ik heb 15 jaar een eigen zaak gehad en daar heb ik altijd 24/7 mijn ziel en zaligheid in gelegd. Door omstandigheden is daar in 2016 een einde aan gekomen en ben ik voor een baas gaan werken. 

Met dezelfde ondernemersmentaliteit ben ik in dat nieuwe avontuur gestapt, maar op een gegeven moment liep ik tegen een muur aan en ben ik een paar maanden thuis komen te zitten met een soort van burn-out. 

In die periode ben ik via internet met CrossFit in aanraking gekomen en na de proefles was ik meteen verkocht. Ik deed het eerst in combinatie met fitness maar al gauw kwam ik erachter dat ik uit CrossFit veel meer voldoening haal.

Als ik na mijn werk een uurtje heb getraind bij de Fabriek, ben ik mijn hele werkdag vergeten en kan ik weer de hele wereld aan.

Ik heb in twee jaar tijd dingen geleerd waarvan ik nooit voor mogelijk had gehouden dat ik ze ooit zou kunnen.

Op een of andere manier werkt CrossFit verslavend. Elke training is weer anders en door de kundige begeleiding van Chantal en Victor zie je al heel snel vooruitgang in je prestaties, buiten het feit dat het ook gewoon gezellig is in de Fabriek. 

Ik voel me de laatste tijd superfit en zou CrossFit aan iedereen van mijn leeftijd aanraden. 

Mijn advise: “Use it or lose it”