Ik ben FABRIEK – Laurens

Laurens van der Linden is de naam en heb mijn eigen bedrijf in Improvisatie trainingen en persoonlijke ontwikkeling. In het dagelijkse leven train ik mensen in de kunst van de Improvisatie; á la de lama’s. De eigenschappen die je daarin ontwikkeld staan centraal in ieders leven zoals zelfvertrouwen, jezelf presenteren, verhalen vertellen, communiceren en nog veel meer leuke dingen.

Na mijn Hbo-opleiding Sport Management en Ondernemen was ik begonnen als personal trainer & coach. Daarbij altijd een sterke focus gehad op gewichtsverlies, gedragsverandering en functioneel bewegen. Wat me opviel, dat ik het allerleukste onderdeel, de gedragsverandering vond en dat er zoveel leuke tools zijn. Dus nu combineer ik ook deze ervaring met het Improvisatie theater.

“Vroeger” was ik altijd maar een beetje aan het aanmodderen en heb daardoor veel blessures opgelopen. Ook mede door meer op een bodybuilder manier van trainen, LEKKER POMPEN en VEEL ETEN. Dus ik ben wel sterk geworden maar niet slim. Langzaam door mijn opleidingen en ervaringen kwam ik erachter dat er meer was. Eén van deze dingen was Crossfit, een fantastische functionele sport die alles combineert in een pakket.

Door de Corona tijd ben ik “helaas” weer terug gemigreerd naar Nederland. Mijn 2-jarig avontuur in China was ontzettend tof en ik heb veel geleerd over mezelf maar sport was even op een laag pitje. Toen ik terugkwam heb ik de sport weer opgepakt maar ik merkte dat er geen uitdaging was in de sportschool. Ik reed letterlijk, willekeurig langs de Crossfit Fabriek en ik liep gewoon binnen. Werd meteen verwelkomt door Daan en hij legde mij even alles uit, schreef me in voor een proefles…. En nu sport ik al 2 maanden met erg veel plezier en uitdaging 4 x per week.

Ik kan met veel trots zeggen dat ik sterker, sneller en beter geconditioneerd ben, door goede begeleiding en een ontzettend leuke community van mensen.

Daag je zelf uit, stap voor stap, met de juiste mensen kun je alles bereiken wat je wil!

“Zo niet, dan toch!”

Laurens van der Linden