Ik ben FABRIEK – Lisanne

Ik ben Lisanne. Ik ben 25 jaar oud en woon sinds een aantal jaar samen met mijn vriendin in Helmond. In mijn dagelijks leven werk ik in de GGZ als ambulant begeleider.

Al een aantal jaar sportte ik regelmatig in een reguliere sportschool. Echter merkte ik dat ik geen motivatie meer hiervoor had en wilde ik graag een sport waarbij ik ook meer mensen leerde kennen. Ik kom oorspronkelijk niet uit Helmond dus merkte ik dat ik behoefte had aan meer sociale contacten. Al zoekende kwam ik terecht bij CrossFit Fabriek.

Ik heb een proefles gevolgd en was meteen om. Het was voor mij de perfecte combinatie van individueel maar toch samen sporten. Ik voelde me meteen welkom en vond het fijn dat iedereen er mag zijn. Daarnaast vond ik het belangrijk om goede coaching te krijgen in verband met spier/zenuw aandoeningen. Deze coaching vind ik bij CrossFit Fabriek. Als iets niet lukt is er altijd wel een alternatieve oefening die ik wel kan doen. Ook wordt er goed op de techniek gelet, sinds ik bij Fabriek sport heb ik geen enkele sport gerelateerde blessure meer gehad!

Het sporten bij CrossFit Fabriek heeft ervoor gezorgd dat mijn lichaam meer kan hebben en dat ik mijn lichaam ook ben gaan accepteren. Waar ik eerst kon balen als iets niet ging zie ik nu wat allemaal wel lukt en ben ik daar trots op.

Groetjes,
Lisanne