Ik ben FABRIEK – Maartje

Ik ben Maartje, 35 jaar, getrouwd met Frank en sinds december mega trotse mama van Joes. 

5,5 Jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit toen ik samen met mijn zusje Noortje een proefles bij Chantal had ingepland.
Het 1e wat ze zei is dat CrossFit verslavend werkt, maar hier geloofde ik dus niets van. Echter is het tegendeel waar, voor mij dan in ieder geval. Noortje en ik zijn toen lid geworden en later is ook Frank aangesloten en delen we deze passie.

Door de begeleiding en het enthousiasme van Chantal en Victor zoek je je grenzen op en werk je op je eigen niveau. Steeds kan er een stapje bij en leer je weer meer. Je strijd niet tegen iemand maar tegen jezelf. Dit maakt het voor mij uitdagend en verleg steeds mijn grenzen. 

Doordat Victor houdt van structuur ????, ligt alles netjes op 1 plek en is er orde en netheid in de fabriek. 

Tijdens mijn zwangerschap afgelopen jaar heb ik het Powermama programma gevolgd bij Chantal. Dit moet eigenlijk iedereen doen die zwanger of bevallen is. Je leert zoveel over je lichaam waar je zowel iets aan hebt tijdens de zwangerschap, de bevalling én het herstel. Doordat er extra goed wordt opgelet wat je mag doen (dit is gelukkig nog best veel) heb ik tot 37 weken door kunnen sporten en was ook er na 6 weken weer. Nu moeten we weer langzaam gaan opbouwen en ook dit wordt goed in de gaten gehouden. 

Nog steeds ben ik blij dat we toen die proefles hebben gedaan. Mijn levensstijl is niet alleen veranderd maar heb er ook vriendschappen aan over gehouden.