Ik ben FABRIEK – Mike

Ik ben Mike Gottenbos, 37 jaar, geboren in Geldrop en getogen in Mierlo. In het kersendorp woon ik samen met mijn vriendin Cindy, zoon Tijn en dochter Wies.

In het dagelijks leven ben ik Fysiotherapeut waarbij mijn aandachtsgebieden (sportgerelateerde) orthopedische klachten en revalidatietrainingen zijn. Mijn specialisatie Musculoskeletale echografie (MSU), waarbij er opnames gemaakt worden van het houdings-en bewegingsapparaat, dragen bij aan mijn passie om mensen met diverse klachten weer in hun kracht te zetten en hun kwaliteit van bewegen te verbeteren en te optimaliseren. Het mooie van crossfit is dat er veel aspecten toepasbaar zijn binnen de fysiotherapie!

Sport en fysiek bezig zijn loopt als een rode draad door mijn leven. 

Mijn vroegere loopbaan als militair bij voornamelijk de luchtmobiele brigade heeft daar enorm aan bijgedragen. Oefeningen en uitzendingen vergen fysiek en mentaal nogal wat van een militair dus is het van belang om jezelf fit en inzetbaar te houden. Je lijf is je belangrijkste gereedschap! 

Naast mijn werk heb ik meer dan 30 jaar gevoetbald en was ik wekelijks in de sportschool te vinden. En juist die sportschool begon mij te vervelen. Ik miste iets in mijn trainingen en had geen voldaan gevoel meer. Via mijn vriendin ben ik in aanraking gekomen met CrossFit en heb me, inmiddels een jaar geleden, ingeschreven voor een proefles bij Chantal en Victor. Dit was precies wat ik zocht! Sinds ik begonnen ben bij de Crossfit Fabriek is CrossFit niet meer uit mijn wekelijkse agenda weg te denken

Hoog intensief, functioneel en altijd een uitdaging! 

Niet geheel onbelangrijk is dat er bij de Crossfit Fabriek een goede en gezellige sfeer hangt met een super enthousiast team en met oprechte interesse in jouw als individu. Echt top.

Keep up the good work!  

#alsjenogkuntpratenvalthetwelmee