Ik ben FABRIEK – Mitch Gielen

Hi allemaal,

De meeste mensen kennen mij als Mitch Gielen maar als je Roel Swanenberg mag geloven heet ik Natnek Gielen. En da’s helemaal niet erg natuurlijk!
(Roel Swanenberg noemen ze op Stratum de Pussy-Destroyer dus het kan altijd erger.)

Ik ben 32 jaar, en woon in Eindhoven met mijn lieve vriendin Marcia en lieve dochter Emma.

Ik werk in Deurne, mijn bedrijf heet Experience Republic en wij creëren beleving. Bij de producten die we maken kun je denken aan online games, corporate games, escaperooms of Virtual Reality tools. Wij maken middelen om het strategisch doel van de opdrachtgever te behalen.

Dit doen we naast Nederland ook best veel in het buitenland en proberen van ‘global’ onze strategie te maken. Dit doen we met een relatief klein team waar ik heel trots op ben, en ik de creatieve factor mag zijn.

Omdat ik een drukke baan heb zocht ik naar een sport waarbij ik mijn gedachten écht kan verzetten en bezig ben met mijn persoonlijke doelen en me kan optrekken aan het niveau van de groep. Dit heb ik – met dank aan eerder genoemde Pussy Destroyer – gevonden in Crossfit.

Na de introductielessen vond ik het ook écht wel vervelend om met de pvc-buis in de groep te staan maar door de uitstekende coaches Victor, Chantal, Daan en Danique was dat snel verleden tijd.

Ik vind het ideaal om 3x per week de vroege les van 6:45u te volgen met een leuke groep van enthousiastelingen, en met het echte community-gevoel.

Ik ben trots op onze Fabriek, en op het team van de Fabriek. Juist nu in onzekere en bizarre tijden zijn jullie zichtbaar, denken jullie mee met de leden en is het community gevoel in een tijd waar we elkaar niet fysiek zien volgens mij nog nooit zo sterk geweest.

Trots op jullie, stay strong! Dit virus gaat weg, wij blijven. Loef! (Oh, en Roel: ook veel liefde voor jou vriend!)

#KAPOTGAANISOOKGAAN