Ik ben FABRIEK – Rob

Ik ben Rob Kunstt, 36 jarige trotse Helmonder en verloofd met Laura Sauvé. In het dagelijks leven ben ik Manager Sales bij Please in Helmond. 

Sporten in het algemeen was voor mij een associatie met enkel en alleen maar proberen af te vallen. Op mijn ‘toppunt’ woog ik 156 kilo. Na jarenlang strijd heb ik dan ook de volgende keuze gemaakt. In 2016 heb ik een maagverkleining laten uitvoeren via de Nederlandse Obesitas Kliniek. Hierdoor ben ik 70kg afgevallen. Alleen mijn buik is nog een ‘hang wang’ 😉 .

Ik verloor niet alleen veel gewicht maar ook heel veel spiermassa. Mede doordat ik ook met hardlopen was begonnen. Daar moest verandering in komen want als een skelet rondlopen was weer het andere uiterste… Mijn zus Judith sport al vrij lang in de fabriek. (Wat overigens ook een unicum is want sporten kwam nooit voor in haar vocabulaire, dus Victor en Chantal: chapeau! ) De bedoeling was eigenlijk om met een vriendin te gaan zwemmen, totdat Juud een foto op Instagram posten van een WOD bij de Drie-Essen in Beek en Donk. 

En zo geschiedde… ik sport niet meer om af te vallen. Maar ik Crossfit om fit te blijven en omdat ik het gewoon echt leuk vindt. En ik doe het niet alleen! Samen met Laura hebben we ook erg veer plezier in Crossfit. Dat geeft elkaar ook een extra stimulans. Je boekt resultaten en legt iedere keer weer de lat een stukje hoger. Dit onder hele fijne en goede coaching, al ben ik soms niet de hendigste… 🙂 Daarnaast is het in de CrossfitFabriek ook gewoon super gezellig!