Ik ben FABRIEK – Robert

Ik ben Robert Klijs, 45 jaar oud, getrouwd met Meta Bloks, heb twee dochters Bente van 17 en Dani van 14 jaar uit een vorige relatie.

In het dagelijkse leven ben ik commercieel manager bij een verfgroothandel VVBHUSAN B.V.  We vertegenwoordigen 28 vestigingen verdeeld over Brabant en Limburg waarin we de professionele schilder bedienen met de merken Sikkens, Trimetal, Caparol en Keim.

Naast het schildersvak zit sport diep geworteld in mijn DNA. Mijn jeugdjaren heb ik vooral doorgebracht op het voetbalveld. Vanaf mijn 14e ben ik verliefd geworden op de wielersport.

In diverse jeugdcategorieën heb ik alle bekende regionale “rondjes om de kerk” wel gereden.  Als amateur wielrenner heb ik me een aantal jaar gefocust op de wielersport om te ontdekken waar mijn mogelijkheden lagen zonder prof ambities te hebben. Hieraan heb ik een prachtige tijd beleefd, mijn grenzen verlegd, veel van de wereld kunnen zien en mooie ervaringen op gedaan. 

Na met wedstrijdsport te zijn gestopt ben ik een fanatieke duursporter gebleven om mijn conditie en gezondheid op peil te houden. Ik hield me bezig met hardlopen, mountainbiken en wielrennen wat ik zonder doel eentonig begon te vinden en zocht naar afwisseling.

Via mijn vrouw Meta ben ik met Chantal en Victor van de CrossFit Fabriek in aanraking gekomen.

Ik had wat drempels te overwinnen; heb nooit intensief mijn bovenlichaam getraind, was bang voor blessures, voelde me onzeker en erg onhandig.

Mijn vooroordelen verdwenen als sneeuw voor de zon nadat Chantal me enthousiast door de proeflessen heeft geloodst. Wat ik zo leuk vindt aan Crossfit is dat iedere les totaal anders is. Word goed begeleid om stap voor stap progressie te maken op je eigen niveau. Je traint je complete lichaam zowel op fysiek als mentaal niveau.

CrossFit Fabriek staat voor:  De juiste begeleiding, een prettige manier van coachen, focus op techniek en niet op gewicht, train voor jezelf. Dit allemaal in een bont gezelschap van mensen van jong tot oud in een heerlijke ongedwongen sfeer.

CrossFit Fabriek heeft me gebracht waar ik nu sta. ik ben fit, vitaal, sterk en ben in een goede conditie.
Op mijn wensenlijstje staan nog de double-unders en de bar muscle-up. Het zo erg gaaf zijn als me dit eens zo gaan lukken. 

Thanks Chantal & Victor