Ik ben FABRIEK – Rosalie

Ik ben Rosalie Sprengers, 28 jaar en ik woon in Helmond. Ik werk voor een Thor., een klein overheidsadviesbureau bureau gerund door en voor jonge, enthousiaste adviseurs.

Ik ben letterlijk opgegroeid in een sportschool. Mijn moeder was eigenaresse van een sportschool in Beek en Donk en als zij les aan het geven was, lag ik te slapen in een bedje naast de zonnebank of speelde ik met de gastvrouw. Bekend met sporten ben ik dus altijd wel geweest en ik heb nooit moeite gehad met mezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan.

Waar ik wel meer moeite mee kreeg is de motivatie om alles uit mezelf te halen in de sportschool. Steeds vaker ging ik met een onvoldaan gevoel terug naar huis..

Ondertussen hoorde ik om me heen steeds meer enthousiaste verhalen over CrossFit en langzaamaan werd ik nieuwsgierig. In oktober 2019 ging ik met Sharon mee naar een Bring a Friend bij de CrossFit Fabriek en wist meteen dat dít de motivatie is die ik miste in de sportschool. De coaching, de sfeer in de box en de uitdagende workouts maken dat ik iedere keer weer met plezier naar de Fabriek rijd en 100% voldaan weer naar huis ga. Het feit dat ik zie en merk dat ik sterker, sneller en fitter ben dan tijdens mijn sportschool-jaren is voor mij de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Voor iedereen die wel braaf naar de sportschool gaat maar zichzelf betrapt dat je daar al 15 minuten op Instagram aan het scrollen bent; kom kijken hoe het óók kan en boek een proefles in bij Chantal en Victor in de CrossFit Fabriek! Wedden dat je geen spijt krijgt?