Ik ben FABRIEK – Sjoerd

Ik ben Sjoerd Beks trotse papa van 2 toppertjes en woon in het pittoreske Aarle- Rixtel, 33 jaar, voorheen minder sportief (moest me erg zetten om wekelijks te gaan mountainbiken) en ga er graag op uit te voet of op de motor.

Werkzaam bij van den Hurk bedrijfswagens te Helmond hier werk ik ondertussen 10 jaar. Begonnen als verkoper en ondertussen operationeel manager. Na een ochtend les bij de fabriek kom je heerlijk energiek op het werk en ben je klaar voor de start, ga je juist meteen na een drukke dag is het weer super om in de Fabriek weer even te ontspannen door sport en heb je weer energie voor de avond.

Voor mij is sporten bij de Crossfit Fabriek zowel een sportclub, een échte community en is het een soort therapie, hier sport je de bovenkamer in een mum van tijd leeg, zo leeg dat de meest simpele rekensommen nog onmogelijk lijken, hier teer ik altijd nog even op en dat is voor mij een pré.

Buiten een verbetering van een kantoorlichaam zorgt het er voor dat je veel bewuster gaat leven, je eet gezonder, drinkt minder, krijgt meer structuur en bent een stuk energieker.

Dus louter voordelen als je het mij vraagt … dus, tot ziens bij