Ik ben FABRIEK – Kim van den Hurk

Ik ben Kim van den Hurk. Ben 34 jaar oud en woon samen met Rob in Milheeze. In het dagelijkse leven werk ik met veel passie en enthousiasme bij Jumbo Heerschap in Weert. 

Ik sport nu inmiddels 2 jaar bij CrossFit Fabriek. Ik heb een levenslange haat liefde verhouding met mijn gewicht. Inmiddels 7 jaar geleden ben ik onder begeleiding gestart om af te vallen. Dit is gelukt alleen bleef ik daarna op een bepaald gewicht hangen. Na een jaartje te hebben gefitnesst merkte ik dat dit niet de uitdaging was die ik in het sporten zocht. 

Toen ben ik in aanraking met CrossFit gekomen. Ik voelde me direct thuis bij de CrossFit Fabriek. Geen mensen die er komen om rond te paraderen maar echt mensen die voor zich zelf komen en om het uiterste zichzelf willen halen.

Ik raad CrossFit aan omdat dit toegankelijk is voor iedereen. Jong, oud, beginner of ervaren maakt niet uit iedereen is welkom. Dat is wat ik zo fijn vind aan de box. Iedere keer groei je ook al zie je het zelf ooit niet. Je leert je lichaam steeds beter kennen. Ikzelf had nooit gedacht of gedroomd over de transformatie die ik heb ondergaan! Door de leden en sfeer die in box aanwezig is kom ik hier met heel veel liefde. 

Victor, Chantal, Daan & Danique zijn toppers en laten iedereen zich welkom voelen! Voor mij is CrossFit inmiddels onmisbaar geworden.