Ik ben FABRIEK – Michiel

Ik ben Michiel Wijnen, 49 jaar en sinds 7 jaar getrouwd met Lieke. Samen hebben we 5 (qua leeftijd) volwassen kinderen, allen uit ’n eerder huwelijk. Ik heb 3 zonen en zij ’n zoon en ’n dochter. We wonen in Mierlo tegen de bosrand.
Na ruim 10 jaar als freelancer te hebben gewerkt ben ik bij mijn laatste opdracht blijven plakken en werk nu op de financiële afdeling bij Nexperia, een bedrijf in de semi conductor industrie in Nijmegen. Kort gezegd produceren we ‘chips’ voor met name auto’s en mobiele telefoons.
Ik heb in het verleden aan allerlei sporten gedaan. Van basketbal en windsurfen tot hardlopen en squash. Na ’n zware knieblessure en ruim anderhalf jaar alleen maar wandelingen te hebben gemaakt wilde ik iets nieuws proberen en kwam bij toeval bij ‘Crossfit’ en ‘Fabriek’ uit. 
Vanaf de 1e introductie les vind ik het super leuk. Enthousiaste trainers/trainsters, leuke mensen om mee te trainen. En ieder op zijn eigen niveau! Ik vind het erg fijn dat er naar een goede uitvoering/techniek wordt gekeken (wil absoluut géén nieuwe blessure). De workouts zijn super gevarieerd en ik zie bijna elke keer progressie en verbetering van mijn conditie. Ook tijdens de ‘lockdowns’ was het creatieve brein van Victor en Chantal niet te stoppen en kwamen ze op de proppen met leuke uitdagingen om in conditie te blijven. Ik hoop nog vele jaren plezier te hebben bij Fabriek.