Ik ben FABRIEK – Nicole

Ik ben Nicole van den Heuvel, 51 jaar en 25 jaar getrouwd met Johan van den Heuvel. Johan en ik werken al ruim 25 jaar in het hetzelfde bedrijf genaamd HERE waar ze onder andere digitale wegenkaarten maken voor in de auto en voor andere toepassingen.


20 jaar geleden was ik best sportief (bowlen, tennis, turnen, stijldansen…) totdat ik ernstig ziek werd. Het heeft me 13 jaar gekost om weer aan sporten te kunnen denken ook al had ik nog steeds de energie er niet voor. Johan was opzoek naar een leuke sport en kwam bij CrossFit uit. Ik ben mee gaan kijken om te zien wat het voor sport was. Ik heb toen de stoute (CrossFit) schoenen aangetrokken en voorzichtig begonnen met CrossFit.  In de Box waar we toen trainden leerden we ook Vic en Chantal  kennen en we konden het goed met elkaar vinden. Toen zij aangaven dat ze voor zichzelf een Box wilde beginnen zijn we met ze mee verhuisd. 
Ik raad iedereen aan die van afwisseling houdt in sporten, om zeker eens een proefles te nemen en te ervaren wat het inhoud. Het is lang niet zo intimiderend als het lijkt met al die gewichten. Vaak denk ik “dit had ik veel eerder moeten gaan doen”.  Als het 25 jaar geleden CrossFit al had bestaan was ik het zeker toen al gaan doen.
Het brengt mij veel plezier en geeft me meer zelfvertrouwen, ik kan meer dan ik dacht. Ik voel me ook prettiger als ik kan sporten.Het is een leuke ‘Community’ met jonge maar ook iets oudere mensen wat het leuk en divers maakt. Je kan nog prima aan CrossFit doen ook al ben je geen 25 meer ?
Iedereen kan crossfitten jong of oud en ieder op zijn eigen niveau!