Ik ben FABRIEK – Nikki

Ik ben Nikki Gerits, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Helmond. Door de weeks werk ik als regiebehandelaar in een Forensische Kliniek, daarnaast heb ik ook een eigen praktijk waar ik psychologische behandeling uitvoer. Ik heb een dynamische baan en ik vind het heerlijk om na mijn werk mijn hoofd leeg te sporten!

Ik heb altijd veel gesport, bewegen in brede zin brengt me tot rust. Van turnen tot hockey tot een marathon lopen. Echter sinds een aantal jaar ben ik lid geworden van de crossfit community. Eerst in het zuiden van het land (ja, het kan nog zuidelijker dan Brabant) later bij de crossfit fabriek waar mijn vriend al lid was. 

Ik sport omdat ik het leuk vind! Ik heb door Crossfit pas echt goed de grenzen van mijn lichaam leren kennen, iets wat ik eerder nog niet kon. Wanneer een les wordt uitgelegd weet ik nu precies hoe ik mijn les kan indelen en wat ik die dag aan kan en of wil. Dit zijn dingen waar ik eerder nooit over nadacht. Crossfit is daarnaast gevarieerd waardoor je geïnteresseerd en gemotiveerd blijft en je deze sport dus eigenlijk altijd kunt blijven uitoefenen. Ik ben super enthousiast!