Ik ben FABRIEK – Rocky

Mijn naam is Rocky Raaijmakers ik ben 38 jaar en woon in Helmond. Heb een lieve vriendin en een schat van een bonus kind. Ik werk bij Benoa een groothandel voor meubelen uit India en Indonesië. 
In mijn jeugd heb ik altijd gesport voetbal, tennis en fitness . Heb dit altijd met heel veel plezier gedaan Echter op de leeftijd van 20 kwam ik in aanraking met drugs en leefde ik alleen nog maar voor festivals en feesten. Sporten deed ik helemaal niet meer. Ik raakte steeds verder verstrikt in het web van verslaving. Met als eindstation in 2019 dakloos en een klinische opname in het buitenland. Daar heb ik mij zelf weer terug gevonden De ware Rocky weer leren kennen. Na een jaar van herstel was ik opzoek naar een uitdaging voor mij zelf. Iets waar ik me energie in kwijt kon en in mijn geval mijn hoofd leeg kan maken. Ik ging opzoek en vond CrossFit. 
CrossFit heeft het voor mij allemaal. Een uitdaging met mij zelf. Het professioneel begeleid worden door een geweldig team. Samen met nieuwe leuke gezellige mensen ieder op zijn of haar niveau trainen. Het na elke les een voldaan gevoel hebben . CrossFit heeft mij weer onder de mensen gebracht. Het gevoel dat ik weer ergens bij hoor. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. 
Het is meer dan alleen sporten voor mij !!!