Ik ben FABRIEK – Sharon

Ik ben Sharon Kusters, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend Tim in Helmond. Ik werk sinds 2017 met heel veel plezier bij TNT / FedEx, inmiddels als manager Quality & Service Assurance in de Benelux. Mijn team biedt voornamelijk ondersteuning aan de operatie om onze service te waarborgen.

Heel cliché misschien, maar ik heb altijd gezocht naar een gezonde balans tussen een leuk sociaal leven en een afgetraind lichaam. Nou, dat eerste deel zat altijd wel snor, maar dat tweede deel liet te wensen over. Full-time werken met lange werkdagen en weinig beweging maakt dat niet makkelijker.

Niet dat ik nooit gesport heb (zwemmen, paardrijden, hockey), maar ik blonk nooit ergens in uit wat mijn commitment in de weg stond (behalve tijdens de derde helft op het hockeyveld). Op aandringen van mijn broer ben ik begin 2018 gestart bij de Crossfit Fabriek en daar heb ik eindelijk mijn verslaving gevonden!

Crossfit werkt heel goed voor mij omdat je er goed in bent op je eigen manier, waarbij je je competitiviteit kwijt kunt door je eigen grenzen constant te verleggen. Als dat lukt, geeft dat elke keer weer enorm veel energie. Begrijp me niet verkeerd, want in het begin zag het er allemaal erg intimiderend uit, maar iedereen begint onderaan en je maakt zo ongelofelijk snel stappen in techniek, kracht en conditie. De goede ondersteuning van de coaches geeft daarin ook heel veel vertrouwen om gewoon ‘te doen’!

Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik de (voor mij) perfecte balans bijna gevonden heb, voor een heel groot deel mogelijk gemaakt door de Crossfit Fabriek.

– Work hard, play harder. –