Ik ben FABRIEK – Sylvia

Mijn naam is Sylvia van der Hoek, ik ben geboren in Groningen maar sinds 2 jaar woon ik met Jordy in Helmond. Ik studeer Diergeneeskunde in Utrecht en hoop volgend jaar af te studeren.

Ik heb altijd veel gesport, 12 jaar lang deed ik wedstrijden in de sport fierljeppen. Dat is een sport waarbij met behulp van een polsstok zo ver mogelijk over het water gesprongen wordt. Toen ik ging studeren en verhuisde naar Utrecht bleek dit lastig te combineren en ben ik daarmee gestopt. In Utrecht ging ik af en toe naar de sportschool, maar daar haalde ik weinig voldoening uit.

Jordy sportte al bij CrossFit Fabriek en raadde mij aan om eens een introductie-les te volgen. Ik was direct enthousiast: veel variatie, veel uitdaging en de sfeer is heel fijn. Tijdens de lessen komen de olympische lifts regelmatig terug en ik merkte dat ik daar beter in wilde worden. Ook daar zijn mogelijkheden voor, Weightlifting Fabriek is een onderdeel van de box waar gefocust wordt op het gewichtheffen. Onder begeleiding van Danique en Victor heb ik grote sprongen gemaakt in mijn techniek en kracht.

Door Crossfit en nu gewichtheffen ben ik steeds sterker en fitter geworden. Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost. Dit gun ik iedereen en daarom raad ik iedereen aan om bij CrossFit Fabriek te sporten!