Ik ben FABRIEK -Tessa

Hoi hoi! Ik ben Tessa Verdonschot, 21 jaar en ik woon in Helmond. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding HBO-Verpleegkunde op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In februari sport ik 2 jaar bij CrossFit Fabriek (het voelt zoooo veel langer!!).

Vanaf jongs af aan ben ik altijd sportief geweest. Als baby was ik al met mijn moeder te vinden in het zwembad, na jaren later 6 diploma’s te hebben gehaald ben ik doorgegaan met Wedstrijdzwemmen. Een echte waterrat ben ik dus! Naast zwemmen heb ik tegelijkertijd enkele jaren hockey en later B-Kick gedaan. Ik stopte omdat ik wat afwisseling en uitdaging miste. 

Al jaren worstel ik heel erg met mezelf. In combinatie met het zoeken van een afwisseling en uitdaging, las ik over Crossfit. Ik had echt het gevoel dat Crossfit me kon helpen. In december 2019 heb ik een proefles gehad bij Chantal (nog in de oude box). Ik was super enthousiast en helemaal verkocht! Door ziekte heb ik na 4 maanden een periode moeten stoppen… maar de motivatie om weer terug te komen was zo groot dat mijn herstel hierdoor voor mijn gevoel sneller is gegaan. Door Crossfit kreeg ik meer vertrouwen in mezelf, mijn lichaam, mijn conditie en mijn kracht. Iedereen bij CrossFit Fabriek heeft mij geholpen in mij herstel door de positieve sfeer, de aanmoediging, het enthousiasme, de gezelligheid en ook er zijn voor elkaar als het wat minder goed gaat. Ik ben zo veel sterker geworden en ik kan dingen die ik tijdens mijn ziekte nooit voor mogelijk hield. Steeds een stapje verder, je grenzen verleggen. Nieuwe dingen leren: niet alleen over Crossfit, met de uitleg en aandachtspunten die je krijgt van alle top trainers, maar ook zeker over jezelf! Ik voel me helemaal thuis! Alleen als ik een stap door de deur zet krijg ik al een grote lach op mijn gezicht! Ik vind het echt super leuk! Het is voor mij de plek om even met mijn gedachten ergens anders mee bezig te zijn. Ik heb nog steeds een enorm lange weg te gaan, maar ik geloof dat sporten bij CrossFit Fabriek mij hierbij zeker helpt. 

Crossfit bij de CrossFit Fabriek is echt een aanrader voor iedereen!