Wij zijn fabriek – Demi en Lieke 

Wij zijn Demi en Lieke en wij crossfitten al een aantal jaren. Het liefst gezellig samen. Een aantal jaar geleden hadden wij nooit gedacht dat we hier zouden staan. Want crossfit is toch voor hele sterke mannen en vrouwen? Heel blij dat een vriendin ons overhaalde om het een keer te proberen. Sindsdien zijn we niet weg te slaan. En hebben we zelfs op vakantie in Kroatië een lesje meegepakt.

We merken in dagelijkse dingen dat we fitter zijn, het geeft ons energie en een leeg hoofd na een lange werkdag. Ook vinden wij het groepsverband en de afwisseling erg leuk. Het fijnste is nog de persoonlijke begeleiding waardoor je de oefeningen echt op de juiste manier uitvoert. Waardoor je ook merkt dat je sterker wordt en bewuster wordt van je lichaam. Dit voor iedereen op zijn/haar eigen niveau/tempo.

Lieke: “Vroeger op school ging ik met tegenzin naar de gymles. Eenmaal een kantoorbaan wilde ik wel wat bewegen. Bij fitness liep ik een beetje verdwaald rond en hardlopen vond ik saai. Sinds ik crossfit gaat sporten weer vanzelf. Heerlijk! Nooit gedacht dat ik ooit kon touwklimmen. En ook dat.. is gelukt! Dankzij de persoonlijke begeleiding blijf ik iedere week groeien.”

Demi: “Na jarenlang synchroonzwemmen te hebben gedaan in groepsverband, vond ik fitness een beetje saai. Ik miste het groepsverband. Bij crossfit heb ik dit helemaal teruggevonden. Dankzij motiverende woorden van mensen in de les kom ik iedere keer weer verder. We doen het echt samen. En dankzij de coaches weet ik nu veel beter hoe ik de oefeningen goed moet uitvoeren. En daardoor voel ik mij sterk, op mijn eigen niveau.”