Klinkt jou SPORTEN IN GROEPSVERBAND, MET persoonlijke coaching op eigen niveau, op de dag en tijd die voor jou schikt, goed in de oren?

Dan is crossfit fabriek in mierlo het adres voor jou!

dagen per week geopend
0
lessen per week
0 +
jaar gezamenlijke coach ervaring
0 +
jaar jongste lid
0
jaar oudste lid
0

Samen bereik je het meest

Bij CrossFit word jij individueel gecoacht in groepsverband, als dat niet motiveert! 

Dankzij de persoonlijke aandacht en coaching haal jij het maximale uit jezelf. Want je kan meer dan je denkt.

Word jij blij van iedere dag een nieuwe workout? Uitdagend en volledig afgestemd op jouw eigen niveau? Dan zit je bij Crossfit Fabriek in Mierlo goed. 

 

IMG_6698

Crossfit FABRIEK:

Een totale body workout van 60 minuten

Voor iedereen, dus ook voor jou

Altijd een andere workout, afgestemd op jouw niveau

Persoonlijke aandacht, terwijl je in groepsverband traint

Anderen over crossfit bij fabriek:

Demi & Lieke: Een aantal jaar geleden hadden wij nooit gedacht dat we hier zouden staan. Want crossfit is toch voor hele sterke mannen en vrouwen? Heel blij dat een vriendin ons overhaalde om het een keer te proberen. Sindsdien zijn we niet weg te slaan. En hebben we zelfs op vakantie in Kroatië een lesje meegepakt.
We merken in dagelijkse dingen dat we fitter zijn, het geeft ons energie en een leeg hoofd na een lange werkdag. Ook vinden wij het groepsverband en de afwisseling erg leuk. Het fijnste is nog de persoonlijke begeleiding waardoor je de oefeningen echt op de juiste manier uitvoert. Waardoor je ook merkt dat je sterker wordt en bewuster wordt van je lichaam.
Ben: Een dik half jaar geleden zei mijn dochter: Pap je moet eens een proefles meedraaien bij de CrossFit Fabriek in Mierlo. Dit bleek een schot in de roos! Ik wil vanwege mijn werk graag flexibel zijn in wanneer ik kan sporten, dat kan nu. Wat mij vooral aanspreekt is de veelzijdigheid van CrossFit. Werkelijk alles komt aan bod, kracht, conditie, atletisch vermogen, coördinatie, rompstabiliteit…  Daarnaast is het bovendien gezellig in de Fabriek, met sporters van alle leeftijden zonder vervelende ego’s.
Eva: Als kind was ik niet echt sportief, ik vond bij de gym alles maar eng. En bij de tennisles liet ik alle ballen aan mij voorbijgaan, want rennen dat vond ik niks. Tien jaar geleden ontdekte ik het hardlopen. Dat was leuk voor een tijdje, maar ik wilde ook graag sterker worden.
En nu? Nu vertel ik twee keer in de week vol trots wat ik nu weer heb geleerd. Touwklimmen, handstand push-ups…
Er zijn genoeg sportscholen dichter in de buurt voor mij, maar bij Crossfit Fabriek voel ik me echt op mijn plek, krijg ik goede begeleiding, word ik steeds een beetje sterker en is het ook nog eens heel gezellig!
Lisanne: Al een aantal jaar sportte ik regelmatig in een reguliere sportschool. Echter merkte ik dat ik geen motivatie meer hiervoor had en wilde ik graag een sport waarbij ik ook meer mensen leerde kennen. 
Fabriek was voor mij de perfecte combinatie van individueel maar toch samen sporten. Ik voelde me meteen welkom en vond het fijn dat iedereen er mag zijn. Daarnaast vond ik het belangrijk om goede coaching te krijgen in verband met spier/zenuw aandoeningen. Deze coaching vind ik bij CrossFit Fabriek. 

Start-up

€15,-*

De start-up is bedoeld om je kennis te laten met CrossFit bij CrossFit Fabriek in Mierlo. In de start-up ga je actief aan de slag met de diverse ‘workout’ structuren en bewegingsvormen die veelal voorkomen in een CrossFit les. Zodat je hierna een keuze kunt maken om deel te nemen aan onze reguliere lessen.

*Bij afname van een abonnement wordt deze €15,- in mindering gebracht.

Proefles crossfit fabriek mierlo

Wij kijken naar je uit!